Om oss

Vi är ett familjeföretag som arbetar med friskvård för häst och människa. För hästen erbjuder vi massage, vaskulär terapi, laser, sadelinpassning och skräddarsydd rehabilitering efter skada. Samtal med fokus på samspelet djur – människa. I nuläget erbjuder vi elevbehandlingar där hästen får:

  • Laser på ömma punkter eller på inrådan av veterinär.
  • Bemerterapi (Läs mer om Bemer)
  • Massagebehandling av hela hästen.

Rebecca Almer

Behandlingspedagog inriktning psykiatri/beroende. Grundläggande hästutbildning dressyr/trav. Under utbildning till Diplomerad och Certifierad hästterapeut och ger för tillfället elevbehandlingar.

Monika Almer

Beteendevetare/legitimerad psykoterapeut. Kommer att erbjuda KBT-samtal med fokus på samspelet djur och människa.

Vi säljer

Till våren 2022:

  • Försäljning av sårläkningsmaterial
  • Försäljning av Bemer för häst och människa
  • Försäljning av vitaminer och mineraler för återhämtning och för att stärka immunförsvaret

Sagt om oss

”Vi och framförallt Hoppe (aka New Hope) är jättenöjda med Rebeccas behandlingar, det är en så bra kombination med både massage, laser och Bemer. Hoppe är en lite känslig individ med viss nerv men hon har verkligen släppt Rebecca, med sitt lugna metodiska sätt, inpå sig och uppskattat behandlingen. Hoppe tränas väldigt varierat med sikte på fälttävlan och det är då välbehövligt med underhåll av musklerna. Vi har även fått individuella råd om stretchövningar vilka vi redan ser bra resultat av.”

Annika Sätter

 

”Jag har anlitat Rebecca från Brotorps Friskvård flera gånger. Mitt Haflingersto Samonya har inga stora problem utan får behandling mest i förebyggande syfte samt att hon verkligen njuter av det. Massage och laser är vi bekanta med sedan tidigare men Bemer var helt nytt för oss. Samonya verkar uppskatta det, både täcket och damaskerna.
Rebecca är mycket noggrann och förklarar hela tiden vad hon gör och varför. Hon är lugn, engagerad och mycket inkännande. Vi kommer absolut fortsätta med regelbundna behandlingar!
Ser fram emot att testa tejpning också!
Jag rekomenderar verkligen Rebecca!”
//Cajsa Martini